Признанија на ѕвездите : Мадона имала секс со две различни личности во исти ден

Поголем дел од ѕвездите и покрај тоа што се трудат да си ја сочуваат приватноста од јавноста, честопати се мета на озборувања. Но, некои од нив се решаваат да откријат дел „сочни“ детали од животот за да го привлечат вниманието на фановите и публиката.

priznanija-na-zvezdite-mila-kunis-go-sporedi-penisot-na-kucer-so-limenka-pivo-01.jpg

Ова се дел од сочните признанија на ѕвездите кои ги дале во ток-шоуа:

1. Мила Кунис во „The Late Late Show“ приморана од Џејмс Корден јавно ја откри големината на пенисот на својот сопруг – Ештон Кучер, споредувајќи го со голема лименка пиво.

Целата интересна ситуација може да ја погледнете на видеото од 1:30 минута.

2. Мадона, на гостување кај Елен, откри дека имала сексуални односи со две личности во ист ден.

3. Џеј Ло пак откри дека донела дома маж за да имаат секс, додека децата ѝ спиеле во другата соба.

4. Карди Би, отворено откри дека сака да има секс во тројка со Ријана и Криси Тајген.

5. Били Ајлиш призна дека испуштила гасови во уста кај другарка. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *