Реклама за менструација, пакува еден тон емоции, детално ќе ја разбере секоја жена на планетава

Неодамна објавената реклама која во 3 минути пакува еден тон емоции, детално ќе ја разбере секоја жена на планетава.

srekjna-tazna-mokjna-reklama-koja-vo-3-minuti-ja-raskazuva-menstruacijata-001_resize.jpg

Кампањата која се одвива под хаштагот #wombstories или приказни за матката е идеја која најотворено признава со какви емоции се соочуваат жените во различни фази.

Рекламата трае само 3 минути и разбива многу стереотипи и потиснати емоции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *