Бачев: Ченто и Михајловски испратија порака од Идризово – Никогаш северна само Македонија

Порака од големите македонски патриоти Јане Ченто и Вили Гајда Михајловски кои се фрлени во занданите на Идризово само затоа што се обземени со љубов кон Татковината, напиша на својот ФБ профил претседателот на Единствена Македонија и водач на коалицијата „Никогаш северна само Македонија“.

Posted by Јанко Бачев on Wednesday, 1 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *