(ВИДЕО) Демократи: Граѓаните живеат во многу тешки услови кои се последица на три децениското владеење на профитери и криминалци

ДЕМОКРАТИ во посета на Шуто Оризари- Скопје. Разговаравме за проблемите со жителите и како да ги решиме истите.  За жал како и во други градови и села граѓаните живеат под многу тешки услови кои се последица на три децениското владеење на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициски приврзоци, велат од Демократи и додаваат:

-Ги повикуваме сите чесни граѓани да ни се придружат да изгради функционална држава. ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2!!!

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *