(ВИДЕО) Огненовски: 30 години гледаме политички и криминални вработувања

За жал 30 годишното владеење на политичките партии СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните претставници политичките манипуланти, полтрони и криминалци кои што ја ограбуваа Македонија и го осиромашува народот на Македонија, за да можат тие да живеат раскошен, расипнички живот дојдовме во ситуација Македонија да најде во една катастрофална, политичка, економска и меѓуграѓанска и граѓанска, поточно меѓуекничка и етничка криза. сакам да напоменам дека ние треба да имаме една изборна единица со отворени листи, истакна меѓу другото во своето обраќање Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски носител на ИЕ 5.

Во продолжение видео обраќањето на Огненовски.

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *