ДЕМОКРАТИ со план за спас на културното наследство

Партијата „Демократи“ реагира на состојбата во која е оставен Аквадуктот од римско време во близина на Скопје.

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *