Женски жешки исповеди : „Ме возбудува сѐ што партнерот ми прави со јазик.“

„Изненадувачки, но најмногу ме возбудува кога знам дека партнерот ме посакува толку многу што губи контрола. Его? Знам!“

zhenski-intimni-ispovedi-najdobrite-delovi-od-seksot-ne-se-povrzani-so-penetracijata-01.jpg

Многу од мажите мислат дека сексот се сведува само на пенетрација, но жените откриваат дека најчесто нивните омилени делови од сексот не се поврзани со пенетрацијата.

Само 18% од жените велат дека можат да постигнат оргазам само со пенетрација.

Исповеди на жени што им носи најголемо задоволство во креветот:

„За мене најсекси е чувството на адреналин при исчекувањето дека нешто треба да се случи, особено со нов партнер. Нежното ставање на неговата рака на мојата нога за првпат ми е највозбудливо.“

„Ме возбудуваат допирите, на пример кога партнерот ќе ме стегне цврсто околу половината.“

zhenski-intimni-ispovedi-najdobrite-delovi-od-seksot-ne-se-povrzani-so-penetracijata-03.jpg

„Обожавам стимулација на брадавиците, грицкање по вратот… Тоа ме прави екстра чувствителна.“

„Оралниот секс ме задоволува повеќе од пенетрацијата. Обожавам нежно лижење на клиторисот.“

zhenski-intimni-ispovedi-najdobrite-delovi-od-seksot-ne-se-povrzani-so-penetracijata-04.jpg

„Искрено ме возбудува кога бакнеж трае малку подолго од вообичаено.“

„Сѐ останато како бакнување по телото, допири, задевање ме возбудува многу повеќе од самата пенетрација. Сакам и плескање по задникот.“

zhenski-intimni-ispovedi-najdobrite-delovi-od-seksot-ne-se-povrzani-so-penetracijata-06.jpg

„Доживувам оргазам кога тој се фокусира на мојот клиторис. Сакам кога заедно мастурбираме.“

„Ме возбудува допирот кожа на кожа, кога сме сосема голи.“

zhenski-intimni-ispovedi-najdobrite-delovi-od-seksot-ne-se-povrzani-so-penetracijata-05.jpg

„Изненадувачки, но најмногу ме возбудува кога знам дека партнерот ме посакува толку многу што губи контрола. Его? Знам!“

„Ме возбудува сѐ што партнерот ми прави со јазик.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *