ДЕМОКРАТИ: ДОСТА Е ОД КРИМИНАЛНИОТ ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ

Доста е од измами и крадења, доста е од корумпирано судство и полиција, доста е од неправда

ДЕМОКРАТИ ЗА ФУНКЦИОНАЛНА ДРЖАВА

ВИДЕО

ДЕМОКРАТИ: ДОСТА Е ОД КРИМИНАЛНИОТ ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ

Posted by Демократи on Sunday, 5 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *