ДЕМОКРАТИ на Широк Сокак – Битола и обраќање на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски носителот на изборна единица 5

Видео обраќање на носителот на изборна единица 5, претседател на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот на Кандидатската листа за пратеници во ИЕ 5 – Јорго Огненовски

Posted by Демократи on Friday, 10 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *