Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот на Кандидатската листа за пратеници во ИЕ 5 – Јорго Огненовски

Видео од обраќањето на претседателот на ДЕМОКРАТИ

Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот на Кандидатската листа за пратеници во ИЕ 5 – Јорго Огненовски

Posted by Демократи on Friday, 10 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *