Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски обраќање на МИА

Дознајте какви луѓе ги водат сите партии кои учествуваат на парламентарните избори 2020 на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Интревју со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски на МИА

Дознајте какви луѓе ги водат сите партии кои учествуваат на парламентарните избори 2020 на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Posted by Демократи on Sunday, 12 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *