Сексуални пози за зачнување на бебе (18+)

Знаењето на неколку забавни положби за зачнување на бебе е навистина важно, бидејќи самиот обид може да ја уништи сексуалноста во една врска.

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe-01.jpg

Кога сте толку многу фокусирани на овулација, мерење на базална температура и уште неколку други битни работи поврзани со зачнувањето, наместо уживање сексот лесно може да стане рутина, па дури и еден вид обврска.

Со цел да не прерасне во едно измачувачко искуство, еве ги најдобрите 7 сексуални положби за зачнување на бебе кои покрај основната намена ќе го направат сексот поинтересен и повозбудлив. 

Секако, не очекувајте дека секс позите може да направат магија и со сигурност ќе ви помогнат, но многумина ги препорачуваат како добри за зачнување:

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (1).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (2).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (3).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (4).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (5).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (6).jpg
7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (7).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *