Јорго Огненовски носителот на изборна единица 5 и претседател на ДЕМОКРАТИ присуствуваше на Радио Пела

Емисија „Одговори и одговорност“ гостин , Јорго Огненовски – претседател на политичката партија Демократи

ВИДЕО

Емисија „Одговори и одговорност“

Емисија „Одговори и одговорност“ гостин , Јорго Огненовски – претседател на политичката партија Демократи

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Tuesday, 7 July 2020

ПР ТЕКСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *