Андреа Бочели (61) со својата сопруга (36) на јахта во Портофино (фото)

Дури и на одмор на својата луксузна јахта Андреа Бочели свири на пијано за сопругата и 3-те деца.

61-godishniot-andrea-bocheli-so-soprugata-36-na-semeen-odmor-na-jahta-vo-portofino-foto-01.jpg

Откако откри дека пред некое време тој, а и целото негово семејство се заразило со корона, но и успешно се изборија со вирусот, сега Андреа Бочели одлучи да се посвети на уживање.

61-godishniot-andrea-bocheli-so-soprugata-36-na-semeen-odmor-na-jahta-vo-portofino-foto-02.jpg

Бочели (61) со неговата 36-годишна сопруга Вероника Берти ужива на семеен одмор во Портофино на неговата луксузна јахта.

Со нив е 8-годишната ќеркичка Вирџинија, како и синовите на Бочели, Амос (25) и Матео (22). Тие се забавуваа со џет ски, додека нивниот татко музицираше на пијаното.

Како се забавува семејството Бочели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *