Кога за љубов и среќа на ќерка си би бил дури и сирена (фото)

Овој татко стана вирален хит… Па, кој би можел да му одолее на маж кој би сторил сѐ за да ја усреќи својата ќерка?

nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-01.jpg

Девојчињата ги обожаваат своите татковци. И за да ги сакаат најмногу на свет нема потреба од скапи работи, доволно е само внимание, грижа и љубов, а овој татко дефинитивно знае како да ѝ го даде тоа на својата ќерка.

Тој по повод 8-от роденден на неговата малечка се облекол како сирена и заедно направиле фотосесија.

Фотографот Дерзире Дил ги презентираше фотките од забавната фотосесија пред светот, а овој посветен татко освои илјадници лајкови за потегот.

Очигледно никој не може да му одолее на маж кој би сторил сѐ за да ја усреќи својата ќерка.

Забавната фотосесија:

nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-09.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-08.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-07.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-06.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-05.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-04.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-03.jpg
nekoi-tatkovci-znaat-kako-koga-za-ljubov-i-srekja-na-kjerka-si-bi-bil-duri-i-sirena-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *