„Јас сум баба на 5 внуци, од кои само 1 живее во Србија!!! За Дуња да остане овде!!!“ емотивна порака од протестите во Србија

Во само неколку зборови е раскажана болна животна приказна… „За мојата внука Дуња да остане овде“, за сите наши внуци и деца да останат дома…

jas-sum-baba-na-5-vnuci-najemotivnata-poraka-od-protestite-vo-srbija-foto-01povekje.jpg

Во Србија се случуваат бурни протести, а изреволтираните граѓани не сакаат да се повлечат од улиците, иако веројатно тензијата е намалена за разлика од првите неколку дена.

На социјалните мрежи кружи една од најемотивните пораки од овие протести.

На маицата на една жена со пенкало е напишано:

„Јас сум баба на 5 внуци, од кои само 1 живее во Србија!!! За Дуња да остане овде!!!“

jas-sum-baba-na-5-vnuci-najemotivnata-poraka-od-protestite-vo-srbija-foto-02povekje.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *