Дали би платиле за оваа маска 10 долари ?

Онлајн продавницата PrettyLittleThing моментално е мета на напади и навреди, поради најнекорисниот производ кој чини околу 10 долари.

10-dolari-za-najnekorisnata-zastitna-maska-01.jpg

Популарната модна платформа реши да продава „дијаманска мрежичка“ односно маска, која многу брзо беше тргната од онлајн продавницата. Но, тоа не им ја поправи грешката.

Моментално заштитните маски се неопходна потреба на која многумина решаваат да профитираат, но на погрешен начин.

Би платиле 10 долари за вакво нешто?

10-dolari-za-najnekorisnata-zastitna-maska-02.jpg
10-dolari-za-najnekorisnata-zastitna-maska-03.jpg
10-dolari-za-najnekorisnata-zastitna-maska-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *