Мадона на ручек со 25-годишното момче, бившиот сопруг и неговата жена

Во 2008 година, по 8 години брак, Мадона и Гај Ричи се разведоа со бурен развод, таа го нарекуваше „емоционално неспособен“, додека Гај велеше дека ја интересирала само славата и ништо друго, a сега бившите сопружници изгледа се смирија…

madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-01.jpg

Мадона (61) со 25-годишното момче Ахламaлик Вилијамс појде на средба со поранешниот сопруг Гај Ричи (51).

Таа и Ричи изгледа го оставија бурното минато полно несогласувања зад себе и ги средија односите на средбата во Лондон. Тие ретко се фотографирани заедно откако имаа бурен развод во 2008 година.

Парот беше во брак 8 години и заедно имаат 2 деца, биолошкиот син Роко (19) и посвоениот син Дејвид (14).

madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-02.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-01_1.jpg

Во 2016 година Мадона изгуби на суд и старателство на синот Роко доби Гај Ричи, откако Роко изјави дека сака да живее со него.

На средбата беше и 38-годишната сопруга на Гај Ричи, со која е од 2010 година и има 3 деца. (На фотографијата се и 2-те деца од бракот со Мадона.)

madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-19.jpg

Инаку, Мадона има вкупно 6 деца и моментално е посветена на врската со нејзиното 25-годишно момче, со кое за првпат беше фотографирана во декември.

madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-17.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-16.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-15.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-14.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-13.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-12.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-11.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-10.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-08.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-07.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-06.png
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-04.jpg
madona-61-si-beshe-na-ruchek-so-25-godishnoto-momche-i-bivshiot-soprug-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *