Позата на Инстаграм за истакнување на задникот на фотките за лето 2020

Задникот во крупен кадар и само страничен дел од едната града… Бикини позата за лето 2020. Привлечно или претерано?

omilenata-poza-za-istaknuvanje-na-zadnikot-na-fotkite-za-instagram-ova-leto-01.jpg

Некои познати дами полека почнаа да заминуваат на одмори, додека други уживаат во домашна атмосфера покрај базен, но сепак сезоната на бикини е отворена.

Дуа Липа е една од оние кои веќе позираа во позата за лето 2020 во која задникот доаѓа до израз.

Фотографирана одзади и свртена малку настрана таа во крупен кадар го става задникот, но ги покажува и нозете, а и мал страничен дел од градата.

omilenata-poza-za-istaknuvanje-na-zadnikot-na-fotkite-za-instagram-ova-leto-02.jpg

Привлечно или не, проценете вие.

Хит позата за ова лето за Инстаграм плус неколку други:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *