Фото-водич: 4 идеални положби за секс во базен (18+)

Летово очигледно нема да видиме многу одмор, но доколку се најдете на локација која вклучува базен и малку интимност (односно никој во близина), одморот може да станете многу повозбудлив и позабавен.

4-idealni-polozbi-za-seks-vo-bazen-01.jpg

Особено со овие 4 предлози кои ги опфаќаат идеалните положби за секс во базен. Сте испробале некоја досега?

4-idealni-polozbi-za-seks-vo-bazen (4).jpg
4-idealni-polozbi-za-seks-vo-bazen (3).jpg
4-idealni-polozbi-za-seks-vo-bazen (2).jpg
4-idealni-polozbi-za-seks-vo-bazen (1).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *