Хороскопските знаци од најрелаксирани до најнервозни

Кој хороскопски знак има скриена мрачна страна? Кој во ек на нервоза ќе ве повреди безмилосно? Скорпиите се на второто место.

rangiranje-na-horoskopskite-znaci-od-najrelaksirani-do-najnervozni-01.jpg

Дали некогаш сте размислувале колку е прагот на толеранција на луѓето околу вас? Колку некои имаат изненадувачки мал праг на толеранција, додека други се трпеливи до бескрај?

Рангирање на хороскопските знаци од најрелаксирани до најнервозни:

12. Риби

Вжештените ситуации ги прават емотивни, но тие се многу трпеливи.

11. Вага

Ова е знак кој е познат по правењето на баланс, а не по импулсивните одлуки.

10. Рак

Сите знаат дека Ракот е најемпатичниот знак. Припадниците на овој знак не сакааат да ги повредуваат луѓето.

9. Бик

Тие се познати по својот темперамент и само доколку некој навистина ги повреди ќе бараат одмазда.

8. Јарец

Тие се горди на својата самоконтрола, па така и кога се нервозни не избувнуваат премногу. Сакаат планирање и прецизност.

7. Девица

Тие се аналитични и смирени, но во себе кријат огнен темперамент, па со нив треба да се внимава.

rangiranje-na-horoskopskite-znaci-od-najrelaksirani-do-najnervozni-02.jpg

6. Лав

Лавовите се многу динамични и непредвидливи. Лесно може во вжештен момент да ги предизвикате да ве повредат.

5. Водолија

Однадвор изгледаат смирено, но ако сте доволно долго со нив ќе видите дека имаат многу различни страни, од кои една е навистна мрачна, па ако ги повредите тоа може да биде најголемата грешка во вашиот живот.

4. Стрелец

Тие можат да избувнат за миг. Имаат див темперамент и мора да сте многу внимателни ако ги повредите. Сигурно ве очекува одмазда.

3. Овен

Тие се многу силни личности и подобро е да не им се испречувате на патот. Многу е веројатно дека ќе излезете повредени од жестока кавга со нив.

2. Скорпија

Скорпиите имаат есктремно мрачна страна и тие дури не сакаат ниту да прифатат одговорност за своите постапки. Може сериозно да ве повредат во миговите кога губат контрола над себе, а потоа да ве убедуваат дека не е нивна вина.

1. Близнаци

Однесувањето на овој знак е навистина тешко да се предвиди и не знаете што може да очекувате од нив. Лошо е што не можете да знаете во кој миг сакаат да ви наштетат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *