6 ситници кои додаваат топлина на вашиот дом

Декорациите се „душата“ на секој дом, па многу е важно дали за белиот ѕид ќе одберете дрвени полици или ќе решите да го оставите празен.

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-001.jpg

Топлината е клучна посебно во периоди кога сме подолго дома, па ако ви недостасува нешто од листата, време е да го додадете во собата во која поминувате најмногу време.

Кои се ситниците кои додаваат удобност и топлина во просторот?

1. Мали полици, кои никако не смее да се празни.

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-8_resize.jpg
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-14_resize.jpg
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-11_resize.jpg

2. Пернички

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-5_resize.png
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-2_resize.png

3. Сет од рамки

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-15_resize.png
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-12_resize.png

4. Огледала

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-13_resize.jpg
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-9_resize.jpg

5. Садови со зеленило и цвеќе

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-4_resize.png
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-1_resize.jpg
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-10_resize.jpg

6. Ламба со сијалица која се гледа

6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-3_resize.jpg
6-dekorativni-sitnici-koi-dodavaat-toplina-vo-domot-6_resize.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *