Видео кое треба да го изгледате пред да ги фрлите износените чевли

video-koe-treba-da-go-izgledate-pred-da-gi-frlite-iznosenite-cevli-001.jpg

Со малку труд, креативност и волја за рециклирање, старите износени чевли може да добијат втора шанса.

Омилените апостолки, еспадрили или штикли не мора да завршат во канта поради ситно оштетување.

Задолжително изгледајте го видеото пред да се решите за нов пар и нов трошок:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *