Најубавите домашни кина на отворено (фото)

Цврсто стоиме на ставот дека за да се „преживее“ ова лето дома, потребно е само добро среден двор. Една од идеите е – домашно кино под отворено небо.

najubavite-domasni-kina-na-otvoreno-001.jpg

Pinterest и Instagram се местата каде ќе најдете стотици идеи како да го изведете тоа, а нема да ви треба ништо повеќе од проектор, платно и еден тон пернички.

Со малку ангажирање, може да направите мал рај под отворено небо:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *