Најубави места во Охрид за сликање – Инстаграм инспирација

Едно е сигурно – летово најголем дел од нас ќе го поминат во Охрид, макар на еден викенд. Да, факт е дека Охрид треба да го имаме на нашата листа за патување и кога немаме ограничување за излез од државата, затоа што е еден од најубавите градови во светот. 

najubavi-mesta-za-fotki-vo-ohrid-instagram-inspiracija-01.jpg

Сте забележале ли дека скоро и да не постои лоша фотографија направена овде? 

Пролиставме низ Инстаграм, за да најдеме фотки кои можат да ви служат како инспирација – локации кои оставаат без здив и кој ќе бидат ваш прекрасен спомен од летово.

1. Каде било во близина на Охридското Езеро

View this post on Instagram

☀️ g o o d l i f e ☀️

A post shared by M a r t i n a (@martinabaleska) on

2. Низ стариот град

3. На Галичица

4. Во Велестово

5. Во Трпејца

6. На параглајдер, со поглед на цел Охрид

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *