17 работи за сексот кој можеби нема да ви се допаднат

Се прашувате дали личноста со која ќе ја изгубите невиноста ќе треба да ви остане засекогаш пријател или во сеќавање? Не, апсолутно не мора.

17-raboti-za-seksot-koi-mozebi-nema-da-vi-se-dopadnat-no-dobro-e-da-gi-znaete-01.jpg

Дали сексот се менува кога сте во брак? Дали е во ред тој да не ве бакнува за време на секс?

1. Менувањето пози за време на сексот не тече секогаш совршено. Понекогаш е смешно, но во секој случај забавно.

2. Дечкото со кого имате секс може да ве возбудува максимално, но тоа не е гаранција дека ќе доживеете оргазам.

3. Некои фраери прават сè за да избегнат користење кондом. Но, вие мора да инсистирате на заштита.

4. Потребата за користење лубрикант не значи дека партнерот не ве возбудува.

5. Не се сите совесни партнери. Постојат луѓе кои лажат дека немаат сексуално преносливи болести.

6. Оргазмот не се постигнува така лесно како на порно филмовите.

7. Сите потајно се прашуваме дали сме добри во кревет.

8. Долг секс не значи подобар секс. Некогаш брзиот секс е далеку пострастен од секс маратон.

Спонзорирано од:

Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Дипломиран фармацевт 20-07-2020Brand Associate in Email Marke… 19-07-2020
Сметководител 17-07-2020Помошник Столар 17-07-2020

17 работи за сексот кои можеби нема да ви се допаднат, но добро е да ги знаете

Се прашувате дали личноста со која ќе ја изгубите невиноста ќе треба да ви остане засекогаш пријател или во сеќавање? Не, апсолутно не мора.

17-raboti-za-seksot-koi-mozebi-nema-da-vi-se-dopadnat-no-dobro-e-da-gi-znaete-01.jpg

Дали сексот се менува кога сте во брак? Дали е во ред тој да не ве бакнува за време на секс?

1. Менувањето пози за време на сексот не тече секогаш совршено. Понекогаш е смешно, но во секој случај забавно.

2. Дечкото со кого имате секс може да ве возбудува максимално, но тоа не е гаранција дека ќе доживеете оргазам.

3. Некои фраери прават сè за да избегнат користење кондом. Но, вие мора да инсистирате на заштита.

4. Потребата за користење лубрикант не значи дека партнерот не ве возбудува.

5. Не се сите совесни партнери. Постојат луѓе кои лажат дека немаат сексуално преносливи болести.

6. Оргазмот не се постигнува така лесно како на порно филмовите.

7. Сите потајно се прашуваме дали сме добри во кревет.

8. Долг секс не значи подобар секс. Некогаш брзиот секс е далеку пострастен од секс маратон.

17-raboti-za-seksot-koi-mozebi-nema-da-vi-se-dopadnat-no-dobro-e-da-gi-znaete-02.jpg

9. Најчесто пречката за постигнување оргазам е во нашата глава.

10. Сексуалниот вкус ќе ви се менува низ годините.

11. Не мора да значи дека сексот ќе ве зближи со личноста. Исто како што можете да бидете супер блиски со некој со кого не сте спиеле никогаш.

12. Личноста со која сте ја изгубиле невиноста не значи дека ќе има посебно место во вашиот живот.

13. Ако доживеете оргазам, тешко веројатно е тоа да биде во исто време со партнерот.

14. Некои мажи едноставно не сакаат да се бакнуваат за време на секс.

15. Понекогаш ќе бидете уморни за да имате секс. Повеќе би сакале да спиете отколку да бидете интимни со партнерот.

16. Да, постојат мажи кои не можат да постигнат ерекција со кондом. Но, тоа не е ваш проблем.

17. Да, сексот се менува со годините – исто како што се менувате и вие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *