Морски рај – Мост на кој авантуристите може да „лебдат“ над Јадранот (фото)

Ретко кој би се осудил да помине низ овој мост кој изгледа како да минува низ рајот, но чувството е сигурно незаборавно.

morski-raj-most-na-koj-avanturistite-mozhe-da-lebdat-nad-jadranot-foto-01.jpg

Хрватска плени со богатства кои вреди да се истражат и искусат, а едно од нив е овој авантуристички и инстаграмџиски мост во Пула.

Блогерките не пропуштаат шанса да направат кул фотка кај тврдината Punta Christo на првите неколку даски на овој мост, а ако сте доволно храбри да продолжите понатаму, ќе се чувствувате како да лебдите над Јадранот.

Можеби кога ситуацијата ќе се подобри ќе имате можност да го посетите ова волшебно место:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *