Џеј Ло непрепознатлива со несредена коса додека плаќа казна на сообраќаец (фото)

Џенифер Лопез изгледа сосема поинаку кога нема цел тим на стилисти задолжени за нејзиниот изглед и кога не позира внимателно за на Инстаграм…

djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-01.jpg

Џенифер Лопез планирала да има забавен семеен ден на плажа во Хемптонс, но погрешното паркирање на багито ѝ донело казна од сообраќаец.

Поп дивата во ова опуштено издание на плажа изгледа сосема поинаку од пред ТВ камерите.

Таа со својата природна виткана коса во несредено издание изгледа непрепознатливо.

Џеј Ло пред камери:

djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-14.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-13.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-12.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-11.jpg

Фотки од Џеј Ло во Хемптонс:

djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-03.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-02.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-06.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-05.jpg
djej-lo-neprepoznatliva-so-nesredena-kosa-dodeka-plakja-kazna-na-soobrakjaec-foto-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *