5 начини како да ја направите мисионерската секс поза позабавна и да не ве викаат мрзливи љубовници

Зошто да се откажете од позата што ја сакате само затоа што ви велат дека сте здодевни и сакате „ванила“ секс? Малите варијации ќе направат голема разлика…

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-01.jpg

Мисионерската поза е стара добро позната класика, која носи врвно уживање, но ја бие глас дека е за мрзливи љубовници.

Затоа може да ѝ дадете нов шарм со мали варијации.

Трикови за да ја направите позабавна мисионерската поза:

Ставете му ги нозете на раменици

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-02.jpg

Стиснете ги нозете, а тој нека биде врз вас со раширени нозе

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-03.jpg

Позиционирајте се на крајот од креветот, а тој нека биде навален врз вас

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-04.jpg

Стиснете го силно со колковите и обвијте го со нозете

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-05.jpg

Вие легнете, а тој нека биде врз вас со телата да направите форма „X“

5-nachini-kako-da-ja-napravite-misionerskata-seks-poza-pozabavna-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *