Трикови како да изгледате одлично во тесни фармерки иако сте полнички

Ако имате вишок килограми, не значи дека не може да изгледате одлично во тесни фармерки. Упатство какви фармерки ќе ви прилегаат најдобро.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-01.jpg

Ако мислите дека тоа што имате вишок килограми ве спречува да носите тесни фармерки, грешите.

Со избор на вистинскиот модел на фармерки вие може да изгледате одлично.

Трикови како да изгледате одлично во тесни фармерки иако сте полнички:

Изберете го вистинскиот број на фармерки – ова е златното правило за полничките девојки

Избегнете го искушението да купите помал број на фармерки од кои стомакот ќе ви се прелева. Во фармерките треба да ви е удобно да одите и седите.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-08.jpg

Купете темни фармерки – визуелно симнуваат килограми

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-02.jpg

Купете фармерки со среден струк (ниту многу низок, ниту многу висок)

Ова е неопходниот компромис за вниманието да не го привлекувате кон делот што не сакате да го истакнете, односно стомакот.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-05.jpg

Истакнете го струкот

Ако вашата фигура е во облик на песочен часовник, тогаш сите ќе ви завидуваат ако го истакнете струкот со ремен или специјален избор на маичка.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-03.jpg

Балансирајте со слоевите

Ако горниот дел од телото ви е драстично помал во споредба со колковите, додадете волумен со некое палто или моден додаток за да создадете баланс.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-06.jpg

Облечете долга наметка

Доколку сакате да прикриете некои делови од телото тогаш долгата наметка е совршениот избор.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-04.jpg

Облечете високи потпетици или облечете чевли во иста боја со фармерките

На овој начин вашите нозе ќе изгледаат подолги.

trikovi-kako-da-izgledate-odlichno-vo-tesni-farmerki-iako-ste-polnichki-10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *