Трик прашање за остроумни – ќе се сетите ли на одговорот?

Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да биде тоа? Колку секунди ви се потребни за да дојдете до одговорот?

zagatka-za-ostroumni-kje-se-setite-li-na-odgovorot-01.jpg

.

.

.

.

.

.

zagatka-za-ostroumni-kje-se-setite-li-na-odgovorot-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *