Хотел Тино Св. Стефан ја збогати својата понуда со надворешен базен со солена вода

Хотел Тино Св. Стефан ја збогати својата понуда. Од сега во хотелот Тино, надворешен базен со солена вода.

Хотелот Тино е надалеки познат по својата гостопримливост, услуга, квалитетна и разновидна храна, како и мирен амбиент за одмор на душа и тело.

Гостите кои престојувале или го посетиле овој хотел, секогаш заминале задоволни со уверување дека повторно ќе се вратат.

„Ви Благодариме на сите кои сте не посетиле и да се се гледаме уште многу, многу години“, велат од  менаџерскиот тим на хотелот.

Инаку хотелот „Тино“, претставува спој на традиција и квалитет и амбиент кој ја смирува душата. Хотел Тино модерен и атрактивен хотел , дизајниран да ги задоволи сите стандарди и желби на гостите.

Оние кои еднаш го посетиле велат дека „Тино“ е „Вистински дом- далеку од дома“.

Во склоп на хотелските капацитети кои работат под брендот „Хотел Тино, работи и реномиран ресторан во кој ќе ги најдете највкусните јадења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *