20 години подоцна, Лила го запеа нејзиниот хит „Ти верував до крај“ на Инстаграм (видео)

Популарната водителка и инфлуенсерка Лила Филиповска која ја следат неверојатни 193 илјади луѓе на популарната мрежа повторно ја запеа нејзината песна „Ти верував до крај“.

Ti-veruvav-do-kraj-Lila-20-godini-podocna-01.jpg

Како што самата објаснува, песната за првпат ја испеала пред 20 години. Ја напиша Роберт Саздов од Куку Леле, а текстот е нејзин.

Покрај оваа песна, Лила ја испеа и „Само љубовта“ заедно со ТВ водителот и уредник Александар Блажевски, а на YouTube може да се слушне и нејзината песна Come Baby Come.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *