Тестирајте си го вниманието: Колку брзо ќе погодите или ќе се откажете?

Понекогаш гледаме во нешто пред нас, но не успеваме да видиме и исперципираме што всушност има.

testirajte-si-go-vnimanieto-kolku-brzo-kje-pogodite-ili-kje-se-otkazhete-01.jpg

Да провериме колку ви е добра моќта за забележување детали.

Дали гледате што навистина се случува или само гледате низ сликите кои ви се појавуваат?

Ќе ги пронајдете ли грешките или брзо ќе се откажете?Тестирајте си го вниманието: Колку брзо ќе погодите или ќе се откажете?

  1. 1. Што не е во ред на илустрацијата?
  2. 2. Што не е во ред на илустрацијата?
  3. 3. Што не е во ред на илустрацијата?
  4. 4. Што не е во ред на илустрацијата?
  5. 5. Што не е во ред на илустрацијата?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *