Сон за авантуристи: Возење по напуштени железнички шини среде шума (фото)

Се возите среде шума, вие го диктирате темпото и одлучувате каде ќе застанете за да се фотографирате, звучи одлично, зарем не?

son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-01.jpg

Среде шума во Калифорнија има напуштени и подзаборавени железнички пруги.

Но, компанијата „Skunk Train“ се сети на одлична идеја. Таа им дава можност на посетителите да возат нешто слично на велосипед по шините и на уникатен начин да ја доживеат шумата.

son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-14.jpg

Шините добија нов живот, а вљубениците во природата уникатна авантура.

son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-05.jpg

Би сакале ли една ваква прошетка?

son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-13.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-12.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-11.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-10.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-09.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-08.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-07.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-06.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-04.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-03.jpg
son-za-avanturisti-vozenje-po-napushteni-zheleznichki-shini-srede-shuma-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *