10 рани знаци како да го познаете мажот кој нема да ве воодушеви во кревет

Има некои работи по кои се разликуваат добрите од лошите мажи во кревет, а ако сакате да откриете во која група спаѓа, а да не биде предоцна, обрнете внимание на 10 негови постапки и однесувања.

10-rani-znaci-kako-da-go-poznaete-mazot-koj-nema-da-ve-voodushevi-vo-krevet-001.jpg

Мажот кој нема да ве воодушеви во кревет, најчесто…

– Нема добра смисла за хумор. Односно, нема никаква смисла за хумор.

– Не ве допира спонтано додека разговарате.

– Има прилично многу нарцисоидни изјави на сопствена сметка.

– Отворено, дури и преотворено, разговара и раскажува за своите секс авантури.

– Дрзок е и нељубезен со луѓето, посебно со келнерите кои го служат.

– Јаде многу брзо, не ужива во храната и пијалаците.

– Постојано се жали од нешто.

– Не е подготвен да си го промени мислењето, доколку не е во право.

– Постојано нешто бара од другите луѓе, а не е подготвен да возврати.

– Има сексистички изјави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *