9 холивудски дами кои имаат „рамен“ задник

Tие немаат огромен задник како Ким Кардашијан, но не се загрижени поради тоа и го обожаваат своето витко тело.

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-01.jpg

Ким Кардашијан го промени концептот за женската убавина и направи импресивниот задник да биде во фокусот.

Но, некои холивудски дами немаат толку големи и заоблени задници и не се загрижени поради тоа.

Познати дами со „рамен“ задник:

Викторија Бекам

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-02.jpg

Кендал Џенер

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-03.jpg

Пенелопе Круз

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-04.jpg

Хајди Клум

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-05.jpg

Камерон Дијаз

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-06.jpg

Мајли Сајрус

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-07.jpg

Парис Хилтон

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-08.jpg

Кеша

9-holivudski-dami-koi-imaat-ramen-zadnik-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *