Дуа Липа безгрижна на прошетка, откако го изреволтира регионот

Македонците и Србите се екстремно лути на пејачката која даде скандалозни изјави, а сега се однесува како ништо да не било.

dua-lipa-bezgrizhna-na-proshetka-otkako-go-izrevoltira-regionot-01.jpg

Од изјави за Голема Албанија до присвојување на ајварот, албанската пејачка Дуа Липа периодов како да предизвикува револт со секој свој потег, иако се правда дека немала лоши намери.

Родена е во Велика Британија, а периодов ужива во летните денови во Њујорк.

Со нејзините пријатели, 24-годишната пејачка пие смути, се шета, носи лежерни модни комбинации и маска на лицето.

И додека регионот е бесен на неа, Дуа Липа безгрижно ги минува деновите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *