Како Оливија Палермо ја направи марамата преку уста задолжителен моден додаток?

Оливија Палермо уште одамна си го најде своето место на модната сцена, а сега во време кога носењето на заштитна маска и марама е задолжително, комплетно си го оправда статусот на модно свесна, но и одговорна.

kako-olivija-palermo-ja-napravi-maramata-preku-usta-zadolzitelen-aksesoar-1.jpg

Носењето на маска го замени со стилски свилени марами, од кои направи задолжителен аксесоар за ова лето.

kako-olivija-palermo-ja-napravi-maramata-preku-usta-zadolzitelen-aksesoar-2.jpeg

Не се плаши да ги меша принтовите и боите, но и да ја разбие модната монотонија токму со овој детаљ преку устата и вратот.

Како го прави тоа толку умешно – во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *