Редици колони кон плажите, Охрид „крца“ од туристи (фото+видео)

Дали во Охрид се почитуваат препораките за заштита од корона? Каква е моменталната ситуација таму?

redici-koloni-kon-plazhite-ohrid-krca-od-turisti-foto-video.jpg

Периодов како цела Македонија да е замината на одмор во Охрид. Не е ниту чудно со оглед на тоа што границите кон вообичаените места за летување надвор од земјата ни се затворени.

Се надеваме само дека се внимава на препораките за заштита од корона вирусот, но со оглед на гужвите и колоните возила до плажите се сомневаме дека е така.

Каква е ситуацијата во Охрид:

View this post on Instagram

Све е заглавено 🤦🏻

A post shared by Ohrigani (@ohrigani.mk) on

View this post on Instagram

Корона колона..

A post shared by Ohrigani (@ohrigani.mk) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *