Фото докази зошто селото Голем во Албанија е добро место за одмор

Недогледна песочна плажа, пристапни цени, најубави зајдисонца и свежината на Јадранското Море… Голем е одличен избор за летна дестинација.

foto-dokazi-zoshto-seloto-golem-vo-albanija-e-dobro-mesto-za-odmor-01.jpg

Голем е крајбрежно село во Албанија, кое се наоѓа во близина на градот Драч, а на 50/60 километри од Тирана.

Во овој предел има 15 километри долга песочна плажа, а селото излегува на Јадранско Море.

Во него живеат околу 7.000 жители, но е популарна туристичка дестинација. Има многу хотели, вили и брзо се урбанизира и развива.

Фото докази зошто да го посетите Голем:

View this post on Instagram

Pg

A post shared by D U R I M P O D R I M Q A K U (@durimp) on

View this post on Instagram

Ловите каждый миг❤️

A post shared by Марина⭐️🌸 (@marina_nechitaylo) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *