„Жабји батачиња“: Слаткар во најемотивното издание досега во улогата на татко

Слаткар со нежни зборови му се обраќа на своето синче Моша и уште еднаш докажува дека ја обожава улогата на татко.

zhabji-batachinja-slatkar-vo-najemotivnoto-izdanie-dosega-vo-ulogata-na-tatko-01.jpg

Слаткар дефинитивно ужива во улогата на татко, па така откако му пееше „Мошико, најубаво дете на цел свет“ на својот син Моша, сега објави видео како го милува по ноџињата својот наследник и му ги нарекува нозете жабји батачиња и чоколатчиња.

View this post on Instagram

🎥

A post shared by Slatkaristika (@slatkaristika.official) on

Заедно со својата сопруга Сања Николиќ тој ужива во улогата на татко, но паралелно и интензивно работи на својата кариера.

Неодамна ја најави соработката со 2Бона за песната „Главо луда“.

View this post on Instagram

2Bona ft. Slatkaristika – Glavo Luda🔥 #commingsoon🔜

A post shared by Slatkaristika (@slatkaristika.official) on

Фотки од емотивното видео што го објави Слаткар на Инстаграм Стори:

zhabji-batachinja-slatkar-vo-najemotivnoto-izdanie-dosega-vo-ulogata-na-tatko-04.jpg
zhabji-batachinja-slatkar-vo-najemotivnoto-izdanie-dosega-vo-ulogata-na-tatko-03.jpg
zhabji-batachinja-slatkar-vo-najemotivnoto-izdanie-dosega-vo-ulogata-na-tatko-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *