На Калемегдан се наоѓа едно од најубавите кафулиња во Белград (фото)

Преплет на историја, мирис на лето, урбана нота, изобилство од бои… Дефинитивно ќе посакате да испиете еден коктел во „Бохо Бар“ во Белград.

na-kalemegdan-se-naogja-edno-od-najubavite-kafulinja-vo-belgrad-foto-01.jpg

„Бохо Бар“ е едно од најубавите кафулиња во Белград. Се наоѓа на тврдината Калемегдан и е џунгла и шарен рај и урбано место каде може да уживате во пијалак.

Уникатен во центарот на српската метропола тој е вистинско доживување.

Со чадори, фотелји, килимчиња, дрвени лустери, овој локал е вистинско доживување.

„Бохо Бар“ во Белград:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *