Романтични фотки од Ровињ, секси фотки покрај базен: Што прават македонските ѕвезди на Инстаграм?

Актерот Жарко Димоски со саканата ужива на зајдисонце во Хрватска, Васил Зафирчев во Охрид, а Мартија Станојковиќ ги покажува облините покрај базен.

romantichni-fotki-od-rovinj-seksi-fotki-pokraj-bazen-shto-pravat-makedonskite-dzvezdi-na-instagram-01.jpg

Актерот Жарко Димоски дефинитивно ги има најубавите фотографии на Инстаграм оваа седмица. Тој е на одмор во Хрватска, а фотографиите направени на зајдисонце во Ровињ со неговата сакана се рај за очи.

Елена Ристеска деновиве се дружеше со нејзината внука и ја учеше дека секогаш и секаде треба да носиме маски.

Миа Костова со својата пријателка Тијана Скулиќ е на одмор во Охрид, а таму се и Васил Зафирчев, Ѓорѓи Крстевски и Пере од Нокаут.

Што прават македонските ѕвезди на Инстаграм?

Жарко Димоски

View this post on Instagram

#timeless

A post shared by Zarko Dimoski (@zakdim) on

View this post on Instagram

#hedonism

A post shared by Zarko Dimoski (@zakdim) on

View this post on Instagram

Исто е ама не е исто.

A post shared by Tijana Skulic (@tijanaskulicc) on

View this post on Instagram

Планино, моја рудино…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

View this post on Instagram

Switzerland 😎 😉 #домасиедома

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *