Џанлука Ваки ужива на одмор на јахта во Италија и повторно танцува со трудната девојка

И покрај големата разлика во години која предизвикува контроверзии, овој пар дефинитивно зрачи со позитивна енергија и знае како да се забавува.

djanluka-vaki-uzhiva-na-odmor-na-jahta-vo-italija-i-povtorno-tancuva-so-trudnata-devojka-01.jpg

Џанлука Ваки дефинитивно знае како да ужива во животот. Италијанскиот бизнисмен сега одмора на јахта и ужива во убавините на неговата татковина.

Изгледа фит, а до себе ја има прекрасната трудница Шерон Фонсека.

Парот танцува секогаш и секаде, па така тие објавија едно разиграно видео од јахтата на Ваки.

View this post on Instagram

Who has more horsepower? #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *