Хаотичен стан со базен среде него – Мислите ли дека вреди за 1.5 милион долари?

Го огласуваат како уникатен и луксузен, а всушност во него владее хаотична енергија, висат кабли насекаде и има базен среде соба – би дале ли 1.5 милион долари за овој стан иако е во Лондон?

haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-01.jpg

Стан во Лондон се продава за 1.5 милиони долари, а сопствениците го опишале како уникатен, со две луксузни спални соби и приватен базен… но, базенот е всушност ставен среде соба, а спалните се со единечни кревети.

Станот има многу чуден изглед и распоред, насекаде висат кабли, опремен е со различен стил на мебел и со комбинации на бои кои една со друга не се усогласуват.

Она што на луѓето кои го виделе огласот им оставило чуден впечаток е тоа што спалните имаат единечни кревети, а кујната има три фрижидери.

haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-2.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-06.jpg

Збунети се и од просторот за одмор каде има фотелји, а наместо маса, во средината има стакло со поглед кон базенот на долниот кат.

haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-03.jpg

Базенот нема никаква смисла и е поставен сосема неплански во просторијата, а целиот стан е несреден и со хаотична енергија.

haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-04.jpg

Би живееле ли во ваков стан?

haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-12.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-2.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-06.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-07.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-08.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-09.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-10.jpg
haotichen-stan-so-bazen-srede-nego-mislite-li-deka-vredi-za-1-5-milion-dolari-11.jpg

Очигледно е дека Балканците имаат подобри идеи за базен од Англичаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *