Бруклин Бекам (21) шета со свршеницата и малата сестричка, а Ромео Бекам (17) со девојката

Изгледа бракот на Дејвид и Викторија Бекам прави и нивните деца да веруваат во љубовта и уште од млади години да се посветени на сериозни љубовни врски.

bruklin-bekam-21-sheta-so-svrshenicata-i-malata-sestrichka-a-romeo-bekam-17-so-devojkata-01.jpg

Децата на Дејвид и Викторија Бекам дефинитивно се воспитани во духот да веруваат во љубов и да го ценат семејството.

Доказ за тоа е што нивниот 21-годишен син неодамна одлучи да ѝ вети љубов до крајот на животот на својата сакана Никола Пелц, по само 9 месеци врска.

Но, кога е љубовта во прашање сериозен е и неговиот помал брат Ромео Бекам. Тој е во врска со 17-годишната Мими, која ја носи дури и на заеднички семејни патувања.

View this post on Instagram

🙂

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

View this post on Instagram

🤨

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

View this post on Instagram

♥️♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Инаку, по свршувачката Бруклин и Никола минуваат време со нивните семејства. Тие беа фотографирани на прошетка со 9-годишната сестричка на Бруклин, малата Харпер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *