„Не заслужував да победам“ – атлетичар намерно ја изгубил трката бидејќи сметал дека победата не е негова

Пред 7 години, шпанскиот атлет Иван Фернандез Анаја го воодушеви светот со неговиот гест. Во декември 2013-та, тогаш 24-годишниот атлетичар

Read more