Во продавница по влечки: Кога ќе го сретнете Бред Пит и другите ѕвезди на улица (фото)

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-01.jpg

Какви се ѕвездите на страна од рефлекторите? Во какво издание одат до продавница или ги завршуваат другите дневни обврски?

Од Синди Крафорд до Џеј Зи, папарацо фотки од славните:

Лиам Хемсворт

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-02.jpg

Оливија Мун

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-03.jpg

Џеј Зи

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-04.jpg

Нина Добрев

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-05.jpg

Карди Би

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-06.jpg

Наоми Вотс

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-07.jpg

Роберт де Ниро

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-08.jpg

Леа Мишел

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-09.jpg

Бред Пит

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-10.jpg

Емили Ратајковски

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-11.jpg

Синди Крафорд и ќерка ѝ Каја Гербер

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-12.jpg

Џесика Алба

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-13.jpg

Сиена Милер

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-14.jpg

Хју Џекмен

vo-prodavnica-po-vlechki-koga-kje-go-sretnete-bred-pit-i-drugite-dzvezdi-na-ulica-foto-15.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *