Најдобрите Инстаграм фотки од рајската плажа во Ксамил – Бора Бора

Со актуелизацијата на Албанија како блиска, летна дестинација, на која засега може да патуваме како туристи, полека почнуваме да ги откриваме местата кои ги бие најдобар глас. Помеѓу плажите, прва на листата, дефинитивно е плажата Бора Бора.

najdobrite-instagram-fotki-od-rajskata-plaza-vo-ksamil-bora-bora-001.jpg

Со кристално чистата, сина вода, ситниот песок и платформите на вода, уживањето тука изгледа лесно и привлечно.

Лоцирана е во Ксамил, а оние кои досега ја посетија, не испуштија можност да ја испрезентираат убавината на Инстаграм.

Издвоивме дел од најдобрите фотки:

View this post on Instagram

Bora~Bora~Ksamil ☀️🏝

A post shared by Bora Bora Ksamil ®️ (@bora_bora_ksamil) on

View this post on Instagram

#albania #ksamil

A post shared by Костя Ларионов (@lar_k) on

View this post on Instagram

… Боже, спасибо! 🙏♥️

A post shared by Алёна Мельник (@alyonamelnyk) on

View this post on Instagram

#boraboraksamil#beach#summer☀️ 🏝

A post shared by Bora Bora Ksamil ®️ (@bora_bora_ksamil) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *